МИНЕРАЛНИ ВОДИ И ЗОНА РЕЛАКС

Mobirise Website Builder

Огняновски минерални бани На територията на курорт Огняновски минерални бани има 24 термоминерални извора, които са многократно изследвани и анализирани. Те са смятани за изключително богат хидроминерален ресурс заради огромния им дебит, а също и поради особеностите на физико-химичния им състав.

Повечето от тях са бистри, безцветни, без миризма или със слаб дъх на сероводород, без никакви признаци за санитарно-химично замърсяване, бактериологично чисти. Това ги прави подходящи както за външно, така и за питейно балнеолечение.

Mobirise Website Builder


Водата благоприятства голяма част от основни медицински показания:
- Болести на опорно-двигателния апарат
- Хронични болести на периферната нервна система
- Хронични гинекологични заболявания
- Стомашно-чревни заболявания
- Костно-ставни заболявания
- Заболявания на сърдечно-съдовата система
- Заболявания на дихателната система 

Водата, използвана в хотелски комплекс Петрелийски – Огняново, идва от сондажен извор с дълбочина 130 метра и температура на водата 33°C.

Mobirise Website Builder

БасейниНа територията на Хотел Петрелийски се намират три външни басейна – два плитки и закрит – плувен, с дължина 20 метра и дълбочина до 220 см. Гостите на хотела е важно да знаят, че басейните са в непосредствена близост до помещенията за настаняване, но липсва топла връзка помежду им. Басейните са в автентичен стил и са облепени с естествени речни камъни.

Екипът на Хотел Петрелийски поддържа най-високи нива на хигиена и що се отнася до почистването на басейните, то това се извършва регулярно по предварително зададен график.

Още една отличителна черта за нашите басейни е, че минералната вода е постоянно течаща и не се третира със силно-лекарствени препарати, които биха довели до негативни последствия за нашите гости.

Зона Релакс

Хотелът разполага с кокетен СПА център, в който нашите гости могат да се насладят на сауна и парна баня, включени към нощувките, а допълнително могат да заявят масаж и ползване на джакузи.

ЩЕ СЕ ВИДИМ (МНОГО) СКОРО!

КОНТАКТИ

2947
Ул. Горни Бани 8, Огняново
+359 899 874 521
+359 897 897 315 

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ